UAV Léghajók

Kikötött, motorizált vagy UAV léghajók, teljesen automatizált vagy kézi irányítású repülés, távirányított hasznos teher (payload), valós idejű információ-visszajelzés.

blimp37m

Az UAV léghajók olyan, hasznos teherrel felszerelt szerkezetek, amelyek feladatukat/küldetésüket akár automata, akár kézi irányítással képesek ellátni a fedélzeti auto-pilot és a földi irányító állomás segítségével, az összegyűjtött adatok valós idejű továbbításával.

Az UAV léghajók hosszútávú, több órás megfigyelésekhez ideálisak. Éppen a feladathoz szükséges hasznos terhekhez (payloads) méretezettek.

A SURVEY Copter által fejlesztett kikötött, motorizált vagy szükség estén UAV léghajók kisebb hasznos teherrel (payload) igen hosszú távon repülnek és képesek felderítési vagy felügyeleti feladatokat ellátni civil, paramilitáris vagy katonai alkalmazások esetében.

A SURVEY Copter által fejlesztett komplett rendszerek könnyen és gyorsan telepíthetők, költséghatékonyak a beszerzés és az üzemeltetés tekintetében, illetve igen magas működési hatékonyságot nyújtanak összetett és nagy felkészültséget igénylő helyzetekben.

A SURVEY Copter akár több szenzort is egyesít, hogy minden követelménynek megfeleljenek:

  • monospektrális és multispektrális képérzékelő (payload)
  • rövid, közép vagy nagy hatótávú eszközök
  • normál- és gyengefényes, illetve hőkamerák
  • lézeres célmegjelölő és telemetriás eszközök
  • igény estén bármilyen hasznos teher (radar szenzor, szkenner stb.)

Típusok:

blimp2c_pici1 blimp37m_pici1

Post Metadata

Date
június 24th, 2009

Author
admin

Category

Tags
 


Comments are closed.